lauantai 9. tammikuuta 2010

Alkuvuoden tuhinoita!

Wuf, uudehkona ja lattianrajasta käsin toimivana rokkivainukoirana aion luoda pienen nuuhkauksen alkavan vuoden levyrintamalle ja antaa hyviä musavinkkejä blogin aktiivisimmille lukijoille.

Viuh! Kuulin että kaihoisalta poppibändiltä Midlakelta on tulossa helmikuun alussa uutukainen: Courage for Others, noh, ainakin allekirjoittaneella tietyissä tilanteissa rohkeutta on ihan jakoon asti, kuten nuorehkon tyttökoiran takaa-ajosta puhuttaessa. Tältä levyltä lattianrajaan asti on kulkeutunut ainakin kappale: Acts of Man.


Murr! Semmoinen bändi kun Spoon on saanut matalassa majassani kovasti kehuja ja soittoaikaa, että lenkittäminen on jäänyt joskus vähemmälle. Aika pian ilmestyy bändin uutukainen: Transference. Kuinkahan lyhyiksi ne lenkit sitten jääkään?

Lääh Lääh! Tuo isäntä on löytänyt vasta sellaisen bändin kun Ok Go. Uusin levy Of The Blue Colour Of The Sky on aika mainio synteesi rokin perusaineksia, tästä löytyy Princen funk-parhautta, hyviä rollarisävyjä ja hyvin omintakeista soundia. Levy on soinut ahkerasti taloudessamme. Tätä kuunnellessa on mukava pureskella ydinluuta, jos sellainen on raaskittu ostaa? Nyt olisi taas korkea aika…

Wuhuhfuf! Kyllähän tuo isäntä väittää, että monia muitakin huomionarvoisia plattoja siintää lähiviikoissa, kuten: Massive Attackia ja Fyfe Dangerfieldiä(joka yhden biisin perusteella on erityisen lupaava uusi nimi!).

Ja Hauu! Tää meinas ihan unohtua, lähipäivieni "kuuloriesa", jo kuunneltavissa oleva herkkuplättynen: Eels: End Times. Tässäpä vähän jo makoisaa pureskeltavaa, jos sielläkin on yhtä tylsää kuin täällä pakkasen vankina? Puraiseppa ”nuoret päiväni ja pikku lintunen” omaksesi tästä linkistä: http://www.cavacool.com/album/eels-end-times/

Vieraileva kirjoittaja: Classicway Outlaw Pete aka Marko

1 kommentti:

ANna kirjoitti...

hih! jee jee!! huraa rokkivainukoiralle ja hänen debyytilleen! ja huraa eelsille ja suosituksille! eelsiin kuuluu muuten rokkikoira!
paljon rapsutuksia!