sunnuntai 8. helmikuuta 2009

Ajetaan Unholaan


Levy julkaistiin 27.1.09, pari viikko aiemmin se oli jo vuotanut nettiin, pikkaisenkaan asiaan perehtyneet musan latailijat hypistelivät jo levyn biisejä viikkoja aiemmin. Julkaisuviikolla levy ehkä meni Top Teniin, video soi teeveessä, ainakin You Tubessa ja artistin omilla sivuillaan.


Musalehtien arviot vaihtelivat kolmesta neljään tähteen, ei siis mikään erinomainen levy. Artisti teki levyä parisen vuotta, pienissä pätkissä, odotusarvot olivat kovat, mutta nyt julkaisun jälkeen kaikilla on oksennus kurkussa…eikun täydellinen välinpitämättömyys, huono levyhän tämä, ei mikään ”Ok Computer” tai ”Achtung Baby”, miksi siis muistella tätä levyä kovinkaan pitkään.


Unohdetaan siis levy mahdollisimman pian, eikä missään nimessä kerrota pitävämme tästä levystä, ollaan vain mukana tässä ihmeellisessä kollektiivisen hyvän maun ketjussa, älkäämme häiritkö aivosähköllistä tasapainoa oikeiden sävelien ja sanoituksen suhteen, älkäämme siis missään nimessä tarjotko mitään kertaalleen käytettyä ideaa tai liian uhkarohkeita tai huonoja musiikillisia valintoja, puhumattakaan epäonnistuneesta tuotannosta, väärästä julkaisuajankohdasta tai yksinkertaisesti väärästä vaatetuksesta.


Mitä näille levyille oikein tapahtui?


Surulliset Top 5

  1. Liekki: Hyönteinen
  2. Ryan Adams: Kaikki levyt Goldin jälkeen
  3. Franz Ferdinand: Tonight: Franz Ferdinand(jo nyt menetetty tapaus)
  4. Supergrass: Diamond Hoo Ha
  5. J.Karjalainen & Veli-Matti Järvenpää: Paratiisin Pojat

http://www.youtube.com/watch?v=6EPHk16mO20&feature=related


3 kommenttia:

ANna kirjoitti...

Ooks sä kuunnellut Blitzen Trapperia? Radio Helsinki taas soittaa sitä ja hyvältä kuulostaa :> Tulee mieleen joku varhainen Bob Dylan. Mukava biisi tuo Furr

T-Hound kirjoitti...

En oo kuullut, pitää käydä tsekkaan löytyskö jostain!?

ANna kirjoitti...

no on niillä ainaki myspace-sivu: http://www.myspace.com/blitzentrapper
:>